Handbal - NHV

2014 114 0007
Staand vlnr: Geert Damhoff (Voorzitter), Dita Kor (Penningmeester), Marian Bekema (Technische zaken). Gehurkt op voorgrond: Mia Renken (Jeugd zaken)
Foto: Met Egbert door Veendam

Commissies en Acties

De informatie op deze pagina zal zo snel mogelijk toegevoegd worden.

Ere-leden

Naam Erelid sinds
Coba Lahpor-Kiewiet ?

Leden van Verdienste

Naam Lid van Verdienste sinds
Bert de Vries 17-apr-2012
Roelf Bos 17-apr-2012
Eddy van der Laan 12-feb-2013
Yvonne Donkers 12-feb-2013
Jack Molema 29-mrt-2016
Martha Gerrits  ?
Henk Gerrits  ?

De informatie op deze pagina zal zo snel mogelijk toegevoegd worden.