Handbal - NHV

Aeolus 70

Op 26 augustus 2017 is het 70 jaar geleden dat HV Aeolus werd opgericht.
Dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op zaterdag 23 september zullen we dit gaan vieren in Sporthal Wildervanck.
Als lid maar zeker ook als oud-lid kun je alvast melden dat je erbij wilt zijn door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma

14:30 - 15:45 Rolstoel Handbal (Oud) leden dagen we uit om een training hierin te volgen.
16:00 - 17:30 Wedstrijd Heren Er zijn heren (oud leden) die nog graag een keer een wedstrijd willen spelen.
Heb jij je nog niet opgegeven dan graag doen via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor twee teams hebben we toch zeker wel een heer of 20 nodig.
18:00 - 19:30 Chinees Buffet De inwendige mens wordt verzorgd met een chinees buffet.
De kosten voor deelname aan dit Chinees Buffet zijn inclusief 2 drankjes:
- Leden:       € 5,00
- Niet leden: € 10,00
Als je mee wilt eten moet je dit vooraf kenbaar maken:
2. Overmaken verschuldigd bedrag naar Reknr: NL60INGB 000 740 8285 t.n.v.   Hanbalvereniging Aeolus, Wildervank, met de mededeling: jubileum chinees.
Opgave en betaling uiterlijk 20 september 2017 i.v.m. bestelling.
19:30 - 24:00 Bruin Café  Er is genoeg tijd na het eten om bij te praten.
Als de techniek ons niet in de steek laat zullen er foto’s getoond worden, zijn er vragen over oude koeien en wordt dit geheel bijeengehouden door muziek op de achtergrond.

Huishoudelijk Reglement

De informatie op deze pagina zal zo snel mogelijk toegevoegd worden.

Lidmaatschap

Als je lid wilt worden van Aeolus dan kun je dit Aeolus Inschrijfformulier downloaden, invullen en daarna inleveren zoals aangegeven op het formulier.

Indien je eerder lid bent geweest van een handbal vereniging, of dat nu nog steeds bent,
dan ook het NHV Overschrijvings Formulier invullen.
Hiervoor heb je het Relatienummer NHV nummer nodig die je kunt opvragen bij je oude of huidige vereniging.

Ordedienst

Ordedienst thuiswedstrijden
Bij iedere thuis wedstrijd dienst er een ordedienst aanwezig te zijn.
Voor de jeugd teams wordt afgesproken dat bij iedere wedstrijd de ouders van dat team de orde dienst gaat invullen.
De coaches maken hiertoeeen schema voor hun eigen team en informeren de ouders van het team. Dit kan op vrijwillige basis maar indien er niet voldoende vrijwilligers zijn om dit in te vullen, wordt er een schema per wedstrijd ingesteld.
Met ca. 10 thuiswedstrijden voor een team zal men meestal maar één keer een ordedienst te hoeven uitvoeren.

Taken ordedienst

• Wedstrijdtafel bemannen (m/v)
  • Tijdens de wedstrijd de gele kaarten en/of tijdstraffen bijhouden die worden uitgedeeld
  • Bij tijdstraffen het desbetreffende team informeren over de eindtijd van de tijdstraf