01-10-2018: COOP Wildervank - Statiegeld Actie

1 oktober 2018 - 31 december 2018: COOP Wildervank - Statiegeld Actie

Hallo sportievelingen en anderen die de club een hart onder de riem willen steken! 🤾🏼‍♀️🤾🏼‍♂️

We hebben weer een super gave actie voor onze vereniging.
Maar.... we kunnen het niet alleen.
Om de actie te laten slagen, hebben we wel jullie hulp nodig.
Het enige wat je hoeft te doen is:

*Vanaf 1 oktober t/m 31 december bij de COOP in Wildervank alle statiegeld flessen etc. inleveren en op de knop DONEREN drukken.*

Het bedrag gaat dan naar onze vereniging maar word ook nog eens verdubbeld door de COOP.
Dus schakel iedereen in die je kent en geef het door. Kleine moeite, groot plezier! 🤾🏼‍♂️🤾🏼‍♀️

01-10-2018: AH Sponsoractie - Wij doen mee!

Altijd al eens willen weten of handbal iets voor je is? 🤾🏼‍♀️🤾🏼‍♂️
Ook bij ons kun je terecht met de actie van Albert Heijn Veendam (Autorama)!

Graag tot snel! 🤾🏼‍♂️🤾🏼‍♀️

WIJDOENMEE AUTORAMA 50x50

28-31 mei 2018: Avond4Daagse 2018

Sportfederatie Wildervank organiseerde voor de 40ste keer de avondvierdaagse van Wildervank.
Deze wandel evenement werd gehouden van 28 mei tot en met 31 mei.
Omdat het de 40ste keer was had de federatie het groter uitgepakt en werden de lopers verwend.

Maandags liepen alle lopers dwars door de Coop Wildervank heen, daar kregen ze allemaal een rugzakje met een pakje drinken en een appel er in.
De Rabobank stond dinsdags halverwege de route, van hun kregen de lopers een zonnebril.
De bank had ook een “Pinquin” geregeld, dit vonden de jonge lopers erg mooi.
Stichting steunfonds Wildervank trakteerde de lopers woensdags op een ijsje.
Deze stichting heeft er ook voor gezorgd dat er een extra muziekkorps bij kon zijn tijdens de intocht.
Elk jaar steunt Wijk en Buurtbeheer de organisatie, dat geld wordt ook besteed aan een muziekkorps.
Dit jaar hadden wij van Aeolus minder lopers dan voorgaande jaren.
Dit komt mede doordat er veel jeugdleden die week op kamp gingen van school.
Ook komt het dat de oudere jeugd een bijbaantje heeft of aan het studeren zijn. Of zich er te oud voor voelen(:
Het was deze week erg warm, ook dreigde het met onweer. Gelukkig hebben we daar geen last van gehad.
Onze lopers werden alle dagen verwend met ranja/koffie/thee en iets lekkers.
De catering was weer samen met de vv Wildervank geregeld, bedankt Trijnie Hadders.
Charissa, Danique, Elke, Sam, Doreen, Bram, Stijn, Ezra en Thijs hebben de 4 daagse gelopen.
Dita was er maandag en dinsdag bij als “leider”en Tom heeft dat woensdags op zich genomen.
De laatste avond heeft de groep het samen gedaan, goed gedaan allemaal.
De lopers hebben het erg leuk gehad werd mij verteld.

Mia

24 juni 2018: ZomerBeach Seizoen Afsluiting

Het seizoen zit er weer op, daarom onze jaarlijkse afsluiting met beachen en bbqen.
Voordat we konden gaan sporten en eten moest er van tevoren veel geregeld.
Allereerst hebben wij contact opgenomen met de eigenaar van de waterskibaan in Veendam.
Hij heeft Koetshuis overgenomen van Wim Drenth, met Wim hebben we de laatste jaren goede zaken gedaan.
Gelukkig waren de nieuwe eigenaren bereid om met Aeolus de samen werking aan te gaan.
Tevens een aanvraag bij de gemeente ingediend voor een klein evenement op het beachveld achter Amigo Ranch.
Omdat er een groot speeltoestel daar in de buurt is geplaatst moest er gemeten worden of ons beachveld wel groot genoeg was.
Er was ruimte genoeg. Het veld lag er niet mooi bij, veel onkruid en niet vlak.
Pieter Prins van de manege heeft ervoor gezorgd dat het veld er uitstekend bij lag.
De aanmeldingen voor het beachen en bbqen kwamen al snel binnen.
Deze zondag waren we met enkele vrijwilligers al om 12 uur aanwezig bij het beachveld.
In een mum van tijd lag het veld er spik en span bij.
Om 13:00 uur kon de eerste wedstrijd beginnen.
Er deden 35 personen mee met het beachen, er zijn 5 gelijkwaardige teams van gemaakt.
Yvonne heeft de teams samengesteld en alle teams een grappige naam toebedacht (Mario’s, Minions, Shreks, Nemos en Monsters).
De Minions (Anton, Brian, Chris, Jan Z. , Jasper, Jesse en Sam) hebben gewonnen.
Ook de wedstrijdschema heeft Yvonne voor ons gemaakt; BEDANKT.
Halverwege de middag hebben de oudere (niet)leden het nog tegen mekaar opgenomen.
Aan het eind hebben de jongere(niet) leden nog een wedstrijd tegen mekaar gespeeld.
Zo kon iedereen nog ff op zijn eigen niveau en kracht een lekker potje beachen.
Om de boel een beetje in goede banen te leiden hadden we de beschikbaarheid van 4 scheidsrechters.
Yvonne, Chris, Daniella en Irene.
Gert Jan heeft de hele middag achter het scorebord gezeten.
Helaas was t een druilerige, miezerige middag. Gelukkig hadden de sporters en het publiek er geen moeite mee.
Rond 17:00 uur heeft iedereen (ahum), meegeholpen om de belijning, doeltjes, hesjes, ballen etc. op te ruimen.
Een aantal vrijwilligers waren toen ook bezig om alle tafels, stoelen, bbq spul klaar te zetten onder de grote overkapping naast het Koetshuis.
Voordat we samen gingen eten werden alle trainers, coaches bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar.
Zij kregen allemaal een antraciet grijze handdoek met hun eigen naam erop geborduurd. Dit werd zeer gewaardeerd.
Met 54 personen zijn we gaan bbqen, enkele heren zijn aan het bakken gegaan.
We hebben allemaal genoten van deze middag en avond.
Hierbij wil ik IEDEREEN die iets heeft gedaan deze dag hartelijk BEDANKEN.

Mia