22 november: Sponsoractie Albert Heijn en aankondiging Nieuwjaarsmixtoernooi

IMG 20181122 WA0007

Vandaag heeft Mia de check in ontvangst mogen nemen van de sponsoractie van Albert Heijn Autorama Veendam. Iedereen nogmaal bedankt!🤾🏼‍♂️🤾🏼‍♀️
Daarnaast noteer in je agenda:
4 januari 2019 vanaf 18 uur.
Dan hebben we weer ons jaarlijkse Nieuwjaarsmixtoernooi! 🍾
Jij komt toch ook? 🤾🏼‍♀️🤾🏼‍♂️
Meer info volgt hier nog over.

19 november: Sponsoractie Albert Heijn Autorama Veendam

De actie van Albert Heijn Autorama Veendam zit erop!
En we mogen best trots op ons zelf zijn als vereniging 💪🏻
Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken voor wie de vereniging gesteund heeft! 😄

Denk je nu van jammer..... ik had best nog meer willen steunen! Dat kan tot 31 december kunnen nog steeds statiegeld flessen ingeleverd worden bij COOP Wildervank! 😎
Dus lever hier je flessen in & vergeet niet op de knop voor het doneren te drukken.

Voor nu in elk geval nogmaals bedankt!🤾🏼‍♀️🤾🏼‍♂️

FB IMG 1542626295339

28-31 mei 2018: Avond4Daagse 2018

Sportfederatie Wildervank organiseerde voor de 40ste keer de avondvierdaagse van Wildervank.
Deze wandel evenement werd gehouden van 28 mei tot en met 31 mei.
Omdat het de 40ste keer was had de federatie het groter uitgepakt en werden de lopers verwend.

Maandags liepen alle lopers dwars door de Coop Wildervank heen, daar kregen ze allemaal een rugzakje met een pakje drinken en een appel er in.
De Rabobank stond dinsdags halverwege de route, van hun kregen de lopers een zonnebril.
De bank had ook een “Pinquin” geregeld, dit vonden de jonge lopers erg mooi.
Stichting steunfonds Wildervank trakteerde de lopers woensdags op een ijsje.
Deze stichting heeft er ook voor gezorgd dat er een extra muziekkorps bij kon zijn tijdens de intocht.
Elk jaar steunt Wijk en Buurtbeheer de organisatie, dat geld wordt ook besteed aan een muziekkorps.
Dit jaar hadden wij van Aeolus minder lopers dan voorgaande jaren.
Dit komt mede doordat er veel jeugdleden die week op kamp gingen van school.
Ook komt het dat de oudere jeugd een bijbaantje heeft of aan het studeren zijn. Of zich er te oud voor voelen(:
Het was deze week erg warm, ook dreigde het met onweer. Gelukkig hebben we daar geen last van gehad.
Onze lopers werden alle dagen verwend met ranja/koffie/thee en iets lekkers.
De catering was weer samen met de vv Wildervank geregeld, bedankt Trijnie Hadders.
Charissa, Danique, Elke, Sam, Doreen, Bram, Stijn, Ezra en Thijs hebben de 4 daagse gelopen.
Dita was er maandag en dinsdag bij als “leider”en Tom heeft dat woensdags op zich genomen.
De laatste avond heeft de groep het samen gedaan, goed gedaan allemaal.
De lopers hebben het erg leuk gehad werd mij verteld.

Mia

01-10-2018: COOP Wildervank - Statiegeld Actie

1 oktober 2018 - 31 december 2018: COOP Wildervank - Statiegeld Actie

Hallo sportievelingen en anderen die de club een hart onder de riem willen steken! 🤾🏼‍♀️🤾🏼‍♂️

We hebben weer een super gave actie voor onze vereniging.
Maar.... we kunnen het niet alleen.
Om de actie te laten slagen, hebben we wel jullie hulp nodig.
Het enige wat je hoeft te doen is:

*Vanaf 1 oktober t/m 31 december bij de COOP in Wildervank alle statiegeld flessen etc. inleveren en op de knop DONEREN drukken.*

Het bedrag gaat dan naar onze vereniging maar word ook nog eens verdubbeld door de COOP.
Dus schakel iedereen in die je kent en geef het door. Kleine moeite, groot plezier! 🤾🏼‍♂️🤾🏼‍♀️