17 oktober: Wordt ook scheidsrechter

6-14 Oktober was voor handballend Nederland de week van de scheidsrechter, waarin veel aandacht aan, voor en over scheidsrechters werd geschonken.

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) deed dat o.a. op social media met gebruik van de hashtags #scheidsbedankt en #handbalNL.

Sta jij sterk in je schoenen en lijkt het je leuk om de wedstrijd als handbal-scheidsrechter te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om als scheidsrechter uit te komen word door de NHV een opleiding verenigingsscheidsrechter aangeboden.

Meer info is te vinden op: NHV - Verenigingsscheidsrechter

Dus lijkt dit je leuk toe, meld je dan snel aan (of vraag eerst meer aanvullende informatie) via het email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

14 oktober: Speculaasactie

Hallo Sportievelingen,

Sinterklaas hier, jullie moeten er misschien nog niet aan denken, maar ik ben bijna weer in het land.

En ook dit jaar heeft de vereniging weer een speculaasactie.

Dus schakel je famlie, vrienden en buren in, om de vereniging te steunen!

Het volgende kan besteld worden:

Product Enkel

2 stuks

Roomboter amandelstaaf  €3,00 €5,00
Kruidnoten zak á 450 gram €1,75 €3,00
Speculaasmolens zak á 17 stuks €2,50 €4,50
Speculaasbrokken zak á 3 stuks €2,50 €4,50
Gevulde speculaas zak á 3 plakken €3,75 €6,00
Chocolade figuren 175 gr €3,00 €5,00

Mocht je alles willen kopen, koop dan het totaal pakket voor €10,00 i.p.v. €13,50.

Let op hier zit niet de amandelstaaf bij, dus deze dient indien gewenst apart besteld te worden.

Wil je wat bestellen, maar zit je niet bij de vereninging vraag dan één van de leden!

Inleveren van de lijsten kan tot uiterlijk 2 november 2018 bij je trainer (inclusief het geld).

Doe dit op tijd, zodat bakpiet weet hoeveel hij moet maken en op tijd de inkopen kan doen.

Op 23 november halen de leden de bestelling op, waarna het de verantwoordelijkheid van hun is om het  zo spoedig mogelijk jou kant op te laten komen.

Groetjes Sint & Piet (en natuurlijk de vereniging HV Aeolus).

15 September 2018: COOP Wildervank sponsort HV aeolus DC1

15 September 2018: COOP Wildervank nieuwe sponsor HV Aeolus DC1

-- Foto & tekst: Peter Panneman --

Handballers Aeolus in nieuw tenue.

Het meisjes C1 team van Handbalvereniging Aeolus uit Wildervank zijn sinds vandaag in nieuwe tenue gestoken. Met dank aan de plaatselijke supermarkt COOP Wildervank. Het team uitkomend in de C poule wordt getraind door Yvonne Donkers, en staan onder leiding van Gea Schutte en Gert van Dijk.
“ Maatschappelijk betrokkenheid en we vinden het belangrijk voor Wildervank om te laten zien dat we er zijn” aldus COOP filiaalmanager Douwe van der Ploeg.

Peter Panneman HV Aeolus DC1 sposor COOP Wildervank 2018 0915

9 oktober: Steun onze vereniging gratis!

Steun onze vereniging gratis!

Wij doen mee met OnzeClubwinkel.
Dit is een superleuke en simpele manier om onze club te sponsoren en er zelf ook voordeel uit te halen.

Doe voortaan je internetaankopen zoals je gewend bent, maar dan met één klik extra via www.onzeclubwinkel.nl en je sponsort met iedere internetaankoop automatisch en ongemerkt onze club. En bovendien ontvang je zelf ook een bedrag terug!
Er komt niks bovenop het aankoopbedrag en het verplicht je tot niks.

Bekende webshops die meedoen zijn onder andere Bol.com, Coolblue, Booking.com, Wehkamp & Media Markt.

Meld je dus snel aan op onzeclubwinkel en begin direct met sparen!

Alvast bedankt voor je steun!

OCW logo