AEROLO Senioren

2 Juli: Aerolo in Bavel

Wij zijn met Aerolo afgelopen weekend in Bavel geweest bij de paragames. We hebben twee wedstrijden gewonnen en 2 verloren. Het ging al beter als de vorige keer. Het was wederom goed georganiseerd met een lunch en een dikke medaille. Het idee is in het najaar een mini toernooi in Wildervank te organiseren. Dus als er nog teams zijn die dit willen proberen mogen ze zich opgeven. We proberen ook een team uit Hannover te krijgen.

IMG 20190701 WA0012

13 maart: Aerolo gaat 17 maart naar Schiedam!

Het is bijna zover dan vertrekt het rolstoelhandbalteam Aerolo van onze vereninging naar Schiedam. Tijdens deze dag bij Ventura zullen verschillende wedstrijden worden gespeeld van circa 20 minuten tegen wisselende tegenstanders. Dit zijn geen competitiewedstrijden - de dag staat dus vooral in het teken van plezier & ervaring opdoen!

Voor Aerolo is dit hun tweede toernooi en hopelijk zal de trainingsinzet de afgelopen maanden wat hebben opgeleverd!

Kom je uit de buurt? Pik dan vooral een glimp op van ons rolstoelhandbalteam!

Locatie: Sportpark Willem-Alexander te Schiedam (Zoomweg 2, 3123 EP Schiedam)

Tijd: 11:20 tot 17:30 (Aeolus - speelt hun eerste wedstrijd om 12:10)

Heel veel succes!

View the embedded image gallery online at:

AEROLO Senioren

Rolstoelhandbal

We zijn gestart met de introductie van een senioren team rolstoelhandbal bij de HV Aeolus te Wildervank. Een geslaagde clinic in september 2017 heeft inmiddels geleid tot een enthousiaste groep deelnemers.

Zowel leden als niet leden zijn welkom om zich bij deze groep aan te sluiten en te komen rolstoelhandballen. Een handicap is geen vereiste. Lijkt het je gewoon leuk, of heb je een versleten knie, rug, andere (tijdelijk) handicap, kom meedoen. Wel graag aanmelden voor de training i.v.m. aantal beschikbare stoelen. Natuurlijk mag je ook je eigen stoel meenemen.

We trainen iedere maandag in de Wildervanckhal: 19:30-20:30

Meer informatie:

• Over rolstoel handbal vind je op het Rolstoel Handbal Platform.
  • Over de kosten vindt je hier
    Kom vrijblijvend een keer meedoen om te zien of het iets voor je is.